Att baka med bönor funkar sÃ¥ bra och jag tycker att man inte smakar dem, men jag är ocksÃ¥ van att äta bönor och gillar smaken. Dessa muffins har en kladdig konsistens, lite tryffelaktig. Jättegoda och de har en djup smak av kakao. VÃ¥gar du testa? :) 

Baking with beans works so well and I don't think you can taste them, but I'm also used to eating beans and like the taste. These muffins have a sticky texture, a little truffle-like. Delicious and they have a deep taste of cocoa. Do you dare to try? :)



Chocolate Bean Muffins

5 pcs


2 dl white beans precooked, rinsed

2.5 tbsp cocoa powder

2 tbsp agave syrup 

1.5 tbsp peanut butter, sport or coffee sea salt

1 tsp coffee or water

1/4 tsp baking powder

0.5 tsp vanilla

one pinch of sea salt


Preheat oven to 175°C. Combine all ingredients in a food processor or blender. Process until smooth. Pour batter into muffins cups. Bake for about 10  minutes. Do not over bake.



Chokladbönmuffins

5 st


2 dl vita bönor förkokta, sköljda

2,5 msk kakaopulver

2 msk agavesirap

1,5 msk jordnötssmör, sport- eller kaffehavssalt

1 tsk kaffe eller vatten

1/4 tsk bakpulver

0,5 tsk vanilj

en nypa havssalt


Värm ugnen till 175°C. Blanda alla ingredienser i en matberedare eller mixer. Bearbeta tills den är slät. Häll smeten i muffinsformar. Grädda i ca 10 minuter. Övergrädda dem inte.