Jag bakade tarorot i ugn och de blev sÃ¥ knapriga och goda. Jag gillade dessa bättre än vanlig ugnsrostad potatis. Taro har en smak som pÃ¥minner om sötpotatis. Jag har även använt taro som fyllning i bullor

I baked taro root in the oven and they became crunchy and yummy. I liked these better than regular oven baked potatoes. Taro has a flavor that is reminiscent of sweet potatoes. I have also used taro as a filling in buns.




Taro Fries

1 large taro root
1 tbsp coconut oil
sea salt

Preheat the oven to 200 degrees C. Wash and peel the taro root and slice it into strips. In a bowl combine the taro stripes, oil, and salt. Place the taro strips on a baking sheet and bake for 10 minutes. Turn the taro fries and bake for an additional 10 minutes until golden and crispy.


Taro Pommes

1 stor tarorot
1 msk kokosolja
havssalt

Värm ugnen till 200 grader C. Tvätta och skala taroroten och skiva den i strimlor. I en skål blanda taro, olja och salt. Placera dem på en plåt och grädda i 10 minuter. Vänd bitarna och grädda i ytterligare 10 minuter tills gyllene och krispiga.