Jag hade en pÃ¥se med blandade grönsaker i frysen som jag använde till den här sÃ¥sen. Men det gÃ¥r bra med olika färska grönsaker ocksÃ¥. Jag serverade sÃ¥sen med kokt quinoa, men du kan även använda sÃ¥sen som fyllning i pita eller tortilla. 

I had a bag of mixed vegetables in the freezer that I used for this sauce. But it's okay with different fresh vegetables too. I served the sauce with cooked quinoa, but you can also use the sauce as filling in pita or tortilla.


Bönsås

200 g blandade grönsaker
3 dl blandade bönor
2 dl tomatsås
2 msk färskost, vitlök & örter
salt
svartpeppar

Stek grönsakerna i kokosolja i en stekpanna. Tillsätt bönor, tomatsÃ¥s och färskost. LÃ¥t sjuda 15 minuter. Tillsätt mera tomatsÃ¥s om en lösare sÃ¥s önskas. Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt quinoa. 



Bean Sauce

200 g mixed vegetables
3 dl mixed beans
2 dl tomato sauce
2 tbsp cream cheese, garlic & herbs
salt
black pepper

Fry the vegetables in coconut oil in a frying pan. Add beans, tomato sauce and cream cheese. Allow to simmer for 15 minutes. Add more tomato sauce if a looser sauce is desired. Season with salt and pepper. Serve with cooked quinoa.