Avokadopasta var pÃ¥ tapeten för nÃ¥gra Ã¥r sedan och alla gjorde den. OcksÃ¥ jag och sedan dess har jag gjort den nÃ¥gra gÃ¥nger. Idag fÃ¥r ni ett recept pÃ¥ en version av avokadopasta. Gillar du avokado och har du gjort en sÃ¥s till pasta av den? 

Avocado pasta was very popular a few years ago and everyone made it. Also I and since then I've done it a few times. Today you get a recipe for a version of the avocado pasta. Do you like avocados and have you made avocado pasta?


Avocado Pasta 

2 portions pasta
2 small ripe avocados
4 fresh basil leaves
1 small garlic clove
1 tsp lemon juice or more to taste
1 tbsp olive oil
salt
pepper
nutritional yeast, optional

Cook the pasta as directed on the package. Put the avocados, basil, garlic clove, lemon juice, olive oil, salt and pepper to a food processor. Blend until a smooth, creamy sauce forms. Drain the pasta thoroughly and in a bowl, combine pasta and avocado sauce. Serve immediately.



Avokadopasta

2 portioner pasta
2 små mogna avokadon
4 färska basilikablad 
1 liten vitlöksklyfta 
1 tsk citronsaft eller mer efter smak
1 msk olivolja
salt
peppar
bjäst, valbart

Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Sätt avokado, basilika, vitlöksklyfta , citronsaft, olivolja, salt och peppar i en matberedare. Blanda till en slät, krämig sås. Häll av pastavattnet och i en skål, kombinera pastan och avokadosåsen. Servera genast.