Potatiswraps och zucchiniwraps trendar nu på sociala medier och jag ville testa zucchiniwraps. De är väldigt enkla att laga och du kan fylla dem med vad du vill. Jag gjorde en varm fyllning på växtbaserat maletkött och ost. Det blev jättegott! Har du testat?

Potato wraps and zucchini wraps are trending on social media right now and I wanted to try the zucchini wraps. They are very easy to make and you can fill them with whatever you want. I made a warm filling of plant-based minced meat and cheese. It turned out delicious! Have you tried it?


Zucchini Wraps


1 zucchini, sliced thin

handful of grated mozzarella cheese

olive oil

basil & garlic spice


Pre-heat the oven to 175 C.

Wash the zucchini and slice them thin, using a mandolin. Lay the zucchini slices in a rectangle, being sure to overlap them so that there are no gaps. Drizzle the olive oil very lightly over the zucchini rectangles and season them with a sprinkle of basil & garlic spice. Sprinkle the mozzarella cheese across the tops of the zucchini rectangles. Transfer the zucchini to the oven and allow it to bake for 25 minutes, until the cheese on top is golden and bubbly. Once the wraps are done, remove them from the oven. Allow them to cool completely, then fill them as desired. 



Zucchiniwraps


1 zucchini, tunt skivad

en handfull riven mozzarellaost

olivolja

basilika- och vitlökskrydda


Värm ugnen till 175 °C.

Tvätta zucchinin och skiva den tunt med en mandolin. Lägg zucchiniskivorna i en rektangel och se till att de överlappar varandra så att det inte finns några glipor. Ringla olivoljan mycket lätt över zucchiniskivorna och krydda dem med en nypa basilika- och vitlökskrydda. Strö mozzarellaost över toppen av zucchiniskivorna. Lägg zucchinin i ugnen och grädda i 25 minuter, tills osten ovanpå är gyllenbrun och bubblar. När wrapsen är klara, ta ut dem ur ugnen. Låt dem svalna helt och fyll dem sedan efter önskemål.