Syrligt möter sött i detta recept. Picklad lök är en favorit och är god att ha i sallader, hamburgare, med mos på brödet...Med vad äter du picklad lök?

Tart meets sweet in this recipe. Pickled onions are a favorite and are good in salads, burgers, with mash on bread...What do you eat pickled onions with?


Picklad Rödlök


2 rödlökar

1 dl vatten

0,5 dl ättiksprit (12%)

0,5-1 dl socker


Skala och skiva lökarna i tunna skivor. Koka upp vatten, socker och ättika i en kastrull. Ta bort från värmen och lägg ner löken i kastrullen. Låt svalna i lagen. Häll sedan blandningen i väl rengjorda burkar. Förvara i kyl.



Pickled Red Onions


2 red onions

1 dl water

0.5 dl vinegar (12%)

0.5-1 dl sugar


Peel and slice the onions into thin slices. Boil the water, sugar and vinegar in a saucepan. Remove from the heat and place the onions in the saucepan. Let cool in the liquid. Then pour the mixture into well-cleaned jars. Store in the refrigerator.