Kolasnittar med Rom-Körsbärsmarmelad
ca 12 snittar
50 g smör
0,5 dl strösocker
1 msk sirap
1 1/4 dl vetemjöl
0,5 tsk bakpulver
en nypa salt
rom-körsbärsmarmelad
Sätt ugnen på ca 175° C.
Blanda ihop smör, socker, sirap, mjöl, bakpulver och salt. Rulla ut till en längd på en plåt klädd med bakplåtspapper. Gör en fördjupning i längden och fyll med marmelad. Grädda i mitten av ugnen i ca 10 minuter eller tills längden fått lite färg i kanterna. Låt svalna en aning och skär sedan i snittar.
Caramel Slices with Rum-Cherry Marmalade
about 12 slices
50 g butter
0.5 dl caster sugar
1 tbsp syrup
1 1/4 dl wheat flour
0.5 tsp baking powder
a pinch of salt
rum-cherry marmalade
Preheat the oven to about 175° C.
Mix together the butter, sugar, syrup, flour, baking powder and salt. Roll out into a length on a baking sheet lined with baking paper. Make a depression in the length and fill with marmalade. Bake in the middle of the oven for about 10 minutes or until the length has a little color at the edges. Let cool slightly and then cut into slices.








0 Comments