Chocolate Peanut Butter Chips Cookies
12 cookies
60 g salted butter, softened
1 dl granulated sugar
1 dl light brown sugar, packed
1 large egg, room temperature
1 tsp vanilla extract
1.5 dl all-purpose flour
1 dl cocoa powder
1 tbsp cornstarch
1 tsp baking powder
1 dl peanut butter chips
In a bowl, stir together the butter and sugars. Add the egg and vanilla extract and stir together until combined. Then stir in the remaining ingredients to the butter mixture. Chill the batter for 30-60 minutes in the refrigerator.
Preheat the oven to 175°C and line baking sheets with parchment paper.
Use a cookie scoop to make balls from the chilled dough. Leave space between the cookies. Bake for 10-12 minutes. Sprinkle additional peanut butter chips over the tops of the warm, baked cookies. Allow to cool.
Choklad Jordnötssmörchips Cookies
12 st
60 g saltat smör, mjukt
1 dl strösocker
1 dl ljust farinsocker
1 stort ägg, rumstempererat
1 tsk vaniljextrakt
1,5 dl vetemjöl
1 dl kakaopulver
1 msk majsstärkelse
1 tsk bakpulver
1 dl jordnötssmörchips
I en skål, rör ihop smör och socker. Tillsätt ägget och vaniljextraktet och rör ihop tills det blandas. Rör sedan ner resterande ingredienser till smörblandningen. Kyl smeten i 30-60 minuter i kylskåp. Värm ugnen till 175°C och klä bakplåtar med bakplåtspapper.
Använd en cookie scoop för att göra bollar av den kylda degen. Lämna utrymme mellan kakorna. Grädda i 10-12 minuter. Strö ytterligare jordnötssmörchips över toppen av de varma, bakade kakorna. Låt svalna.
0 Comments