Citron-Tiramisu
2 dl vispgrädde
125 g kvarg
100-150 g lemon curd
2 msk socker
Fuktning:
0,5 dl citronjuice
2 msk vatten
1.5 msk socker
100 g savoiardikex
Vispa grädden fluffig. Blanda sedan i kvarg, ca hälften av lemoncurden och socker. Pressa saft ur citronen och blanda den med vatten och socker. Fukta hälften av kexen genom att doppa dem i citronvattnet. Lägg dem i en form och toppa med hälften av vispgräddeblandningen. Klicka på resterande lemoncurd. Gör sedan ett till lager. Täck formen och låt stå i kylskåp i mint 4 timmar.
Lemon Tiramisu
2 dl whipping cream
125 g quark
100-150 g lemon curd
2 tbsp sugar
Moistening:
0.5 dl lemon juice
2 tbsp water
1.5 tbsp sugar
100 g Savoyard biscuits
Whip the cream until fluffy. Then mix in quark, about half of the lemon curd and sugar. Squeeze juice from the lemon and mix it with water and sugar. Moisten half of the biscuits by dipping them in the lemon water. Put them in a dish and top with half of the whipped cream mixture. Dollop on the remaining lemon curd. Then make another layer. Cover the dish and leave in the fridge for 4 hours.
0 Comments