Apelsinmuffins
7 st
50 g smör, smält
1 dl socker
1 ägg
0,5 dl apelsinkvarg
1,5 dl vetemjöl
3/4 tsk bakpulver
1 tsk rivet apelsinskal
7 bitar vit choklad eller vit chokladpasta
dekoration:
vit choklad, smält
chokladägg
Rör ihop smör och socker. Blanda i ägg. Tillsätt sedan kvarg och resterande ingredienser. Fördela smeten i 7 muffinsformar och lägg i en vit chokladbit i varje. Grädda i 175 C i ca 15 minuter. Låt svalna. Dekorera med smält vit choklad och chokladpåskägg.
Orange Muffins
7 pcs
50 g butter, melted
1 dl sugar
1 egg
0.5 dl orange quark
1.5 dl flour
3/4 tsp baking powder
1 tsp orange zest
7 pieces white chocolate or white chocolate spread
decoration:
white chocolate, melted
chocolate eggs
Stir together butter and sugar. Mix in the egg. Then add the quark and the remaining ingredients. Divide the batter into 7 muffin cups and press a piece of white chcolate in each of them. Bake at 175 C for about 15 minutes. Let cool and then decorate with melted white chocolate and chocolate easter eggs.
0 Comments