Saftiga muffins med smak av apelsin och inuti gömmer sig smält choklad. Nu när det är påsk kan man dekorera dem med chokladägg. Vad äter du för gott under påsk? Glad påsk!

Moist muffins with a taste of orange and inside hides melted chocolate. Now that it's Easter, you can decorate them with chocolate eggs. What yummy foods are you eating during Easter? Happy Easter!


Apelsinmuffins

7 st


50 g smör, smält

1 dl socker

1 ägg

0,5 dl apelsinkvarg

1,5 dl vetemjöl

3/4 tsk bakpulver

1 tsk rivet apelsinskal


7 bitar vit choklad eller vit chokladpasta


dekoration:

vit choklad, smält

chokladägg


Rör ihop smör och socker. Blanda i ägg. Tillsätt sedan kvarg och resterande ingredienser. Fördela smeten i 7 muffinsformar och lägg i en vit chokladbit i varje. Grädda i 175 C i ca 15 minuter. Låt svalna. Dekorera med smält vit choklad och chokladpåskägg.




Orange Muffins

7 pcs


50 g butter, melted

1 dl sugar

1 egg

0.5 dl orange quark

1.5 dl flour

3/4 tsp baking powder

1 tsp orange zest


7 pieces white chocolate or white chocolate spread


decoration:

white chocolate, melted

chocolate eggs


Stir together butter and sugar. Mix in the egg. Then add the quark and the remaining ingredients. Divide the batter into 7 muffin cups and press a piece of white chcolate in each of them. Bake at 175 C for about 15 minutes. Let cool and then decorate with melted white chocolate and chocolate easter eggs.