Paj är gott och en maträtt som passar bra på buffé, till picknicken, ha med i matlåda... Gott, enkelt och smidigt!

Pie is delicious and a dish that goes well on a buffet, for a picnic, to take in a lunchbox... Delicious, simple and easy!
 

Vegetarisk Maletköttpaj med Mozzarella


Frasig Pajdeg


Fyllning:

200 g vegetarisk färs

1 dl zucchini, riven

1 dl morot, riven

ketchup

senap

färskost

vitlökspulver

örter

salt

svartpeppar

körsbärstomater, delade

mozzarella, riven


Gör pajdegen. 

Stek zucchini och morot i en stekpanna. Blanda i färs, färskost och kryddor. Häll fyllningen i pajskalet och toppa med delade körsbärstomater och riven mozzarella. Grädda i 175 C i ca 20 minuter. 



Vegetarian Minced Meat Pie with Mozzarella


Crispy Pie Dough


Filling:

200 g vegetarian minced meat

1 dl zucchini, grated

1 dl carrot, grated

ketchup

mustard

cream cheese

garlic powder

herbs

salt

black pepper

cherry tomatoes, sliced

mozzarella, grated


Make the pie dough.

Fry the zucchini and carrot in a frying pan. Mix in the minced meat, cream cheese and spices. Pour the filling into the pie crust and top with sliced ​​cherry tomatoes and grated mozzarella. Bake at 175 C for about 20 minutes.