Har du ätit fastlagsbullor redan? Jag vet att de säljer dem i butikerna långt innan självaste dagen och många har säkert också bakat egna. Jag valde i år att göra fastlagsvåfflor - ja, för att det är roligt att testa något nytt och annorlunda. Jag tycker att de blev mycket goda. 

Idag gästbloggar jag hos Sara med en veckomatsedel. Titta gärna in hos henne och nu i februari kör hon hela månaden vegetariskt. 

Have you eaten Shrove Tuesday buns already? I know they sell them in stores long before the day and many have certainly also baked their own. I chose this year to do Shrove waffles - yes it's fun to try something new and different. I think they were very good.

Today I guest blog on Sara's blog with a weekly menu. Please check her site out, and she is eating vegetarian food for the whole month of February.


Shrove Tuesday Waffles

2 eggs
2 tbsp almond flour
2 tbsp vanilla protein powder (Muscletech phase 8)
2 tbsp heavy cream
1 tsk ground cardamom
10 drops of stevia or other sweetener
a pinch of salt

whipped cream and almond paste

Stir all the ingredients in a bowl. Heat a waffle iron and fry waffles until golden brown. Top with almond paste and whipped cream.




Fastlagsvåfflor

2 ägg
2 msk mandelmjöl
2 msk vaniljproteinpulver (Muscletech phase 8)
2 msk vispgrädde
1 tsk mald kardemumma
10 droppar stevia eller annat sötningsmedel
en nypa salt

vispad grädde och mandelmassa

Rör alla ingredienser i en skål. Hetta upp en våffeljärn och stek våfflor tills gyllenbrun. Toppa med mandelmassa och vispgrädde.