Now I've made my gluten free pizza for the first time in Amsterdam. I bought coconut flour from Amanprana at EkoPlaza. Psyllium husk I have previously not found in Amsterdam, but now I happened to go into a Health Club (gym) and they sell everything from protein powder and superfoods to psyllium husk. I topped the pizza with baby spinach and avocado. Yummy! The recipe for the pizza crust is here.
10 Comments
Låter gott! Har aldrig ätit pizza med avokado på.
ReplyDeleteTack Erika. Avocado passade bra till.
DeletePizza med avokado på låter gott faktiskt :)
ReplyDeleteJa, det blev krämigt och gott!
DeleteGahhh vad gott :) kram på dig! /Sofia
ReplyDeleteTack Sofia! Kram tillbaka.
DeleteDet ser väldigt gott ut! Fräscht att toppa med avocado! Kram!
ReplyDeleteTack Erika. Det blev mycket gott med spenat och avocado till. Kram!
DeleteSå gott det ser ut, det vill jag prova
ReplyDeleteMaria
Tack Maria. Min favoritpizza :)
Delete