Jag har testat många olika smaksättningar på chiapuddingar och tycker att alla är goda. Min absoluta favorit är choklad-jordnötssmör chiapudding, men också att göra puddingen på kokosmjölk ger en god smak. Det är att låta fantasin flöda då man testar sig fram i smakvärlden.

I have tried many different flavors of chia puddings and think that all is really good. My absolute favorite is chocolate-peanut butter chia pudding, but also to make the pudding with coconut milk gives a good flavor. Just let your imagination run wild when trying different flavors.


Coconut Mango Chia Pudding spiced with Cardamom

2 dl coconut milk
2,5 tbsp chia seeds
pinch of cardamon
vanilla
mango pieces

Mix everything in a bowl and put in the fridge for a couple of hours or overnight. Stir the mixture once or twice, so that the chia seeds don't stick together. Top with mango pieces, pomegranate seeds and coconut flakes.


Kokos Mango Chiapudding kryddad med kardemumma

2 dl kokosmjölk
2,5 msk chiafrön
nypa kardemumma
vanilj
mangobitar

Blanda allt i en skål och lägg i kylen ett par timmar eller över natten. Rör om blandningen en eller två gånger, så att chiafrön inte fastnar i varandra. Topp med mangobitar, granatäpplekärnor och kokosflingor.