En paj som går att göras utan ugn. Den är vegan och nästan raw :) Mycket fräsch och god. Om du gillar detta recept, finns det liknande i min e-book :)

This pie can be made ​​without an oven. It is vegan and almost raw :) Very fresh and tasty. If you like this recipe, you can find similar recipes in my e-book :)



Strawberry Coconut Tart

Crust
1 dl raw cashews
1 dl raw almonds
1 tbsp coconut, shredded
2 tbsp raw cacao powder
6 dates, pitted
pinch of salt
1 tbsp water

Filling
0,5 can full fat coconut milk, refrigerated
5 strawberries
4 strawberries, sliced

Raw Chocolate Topping
1 tbsp raw cacao powder
1 tbsp coconut oil
1 tsp raw agave nectar

Mix the cashews, almonds, and coconut in a food processor. Then add cacao powder, dates, and salt. Process until well incorporated and the dough is sticky. Now add a tablespoon of water and process until a sticky mess forms. Press the mixture into small tart pans. Put sliced strawberries on top of the crust.

Take your refrigerated can of coconut milk, flip it upside down, and open the can. Drain or save the excess water for another use, and scoop half of the cream that has separated in the can into your mixing bowl with your strawberries. Using a hand mixer, blend the coconut cream and strawberries together until well incorporated and fluffy. Spread the mixture on top of the tarts. Place your tarts in the freezer while you prepare the raw chocolate topping.

Mix all the ingredients for the chocolate topping. Now take the tarts out of the freezer, and drizzle the raw chocolate on top with a spoon. Refrigerate the tarts for at least an hour before serving.


Jordgubb-Kokospajer

pajbotten
1 dl råa cashewnötter
1 dl råa mandlar
1 msk kokos
2 msk kakaopulver
6 dadlar, urkärnade
nypa salt
1 msk vatten

Fyllning
0,5 burk kokosmjölk, kyld
5 jordgubbar
4 jordgubbar, skivade

Raw Choklad Topping
1 msk rå kakaopulver
1 msk kokosolja
1 tsk rå agave nektar

Blanda cashewnötter, mandlar och kokos i en matberedare. Tillsätt sedan kakaopulver, dadlar och salt. Mixa tills allt är blandat och degen är klibbig. Tillsätt en matsked vatten och blanda tills en klibbig röra formas. Tryck blandningen i små pajformar. Lägg skivade jordgubbar på pajbotten.

Ta den kylda kokosmjölkburken, vänd den upp och ner och öppna burken. Häll kokosvatten i en burk och spara till senare bruk. Ta hälften av kokosgrädden som har separerat i burken och lägg i en skål tillsammans med jordgubbarna. Använd en hand mixer för att blanda kokosgrädden och jordgubbarna. Bred ut blandningen på pajerna. Placera pajerna i frysen medan du förbereder chokladtoppingen.

Blanda alla ingredienserna till chokladtoppingen. Ta pajerna ur frysen, och ringla  chokladsåsen med en sked över pajerna. Kyl pajerna minst en timme före servering.