Halloumi Stroganoff
1 lök, hackad
1 vitlöksklyfta, hackad
250 g halloumi, tärnad
2 msk tomatpuré
2 msk vetemjöl
3 dl grönsaksbuljong
1,5 dl crème fraiche
1 saltgurka, hackad
2 tsk senap
salt
svartpeppar
paprika
Värm en stekpanna med olja och fräs lök och vitlök.Tillsätt halloumi och stek ytterligare någon minut. Blanda i tomatpuré och strö över mjöl. Häll sedan i grönsaksbuljong. Låt sjuda i 10-15 minuter. Tillsätt crème fraiche, hackad saltgurka, senap, salt, peppar och paprika. Servera med kokt ris.
Halloumi Stroganoff
1 onion chopped
1 garlic clove, chopped
250 g halloumi, diced
2 tbsp tomato paste
2 tbsp plain flour
3 dl vegetable broth
1.5 dl crème fraiche
1 pickled cucumber, chopped
2 tsp mustard
salt
black pepper
paprika
Heat a frying pan with oil and fry the onion and garlic. Add the halloumi and fry for a few more minutes. Mix in tomato puree and sprinkle with flour. Then add the vegetable broth. Let simmer for 10-15 minutes. Add crème fraiche, pickled cucumber, mustard, salt, pepper and paprika. Serve with boiled rice.
2 Comments
Jag har inte hunnit prova än. Men jag älskar ju halloumi.
ReplyDeleteJa, halloumi är alltid gott :)
Delete