Åh, de här rutorna blev goda. Gillar du jordnötssmör och sylt ihop är detta receptet för dig. Havremjölet gjorde dem smälta-i-munnen goda. 

Oh, these boxes became good. Like peanut butter and jam together, this is the recipe for you. Oat flour made ​​them melt in your mouth good.



Peanut Butter and Jelly Squares

crust and crumb
1 flax egg (1 tbsp flax meal + 2 tbsp water)
2 dl oat flour (gf) (3/4 cup + 1 tbsp)
3/4 dl coconut sugar (1/3 cup)
3 tbsp coconut oil
3 tbsp peanut butter

filling
sugar-free raspberry jam
peanut butter

Mix all the ingredients in a bowl. Press 2/3 of the crust into a baking dish lined with parchment paper. Spread on jam and dabs of peanut butter. Sprinkle the remaining oat mixture on the filling. Bake at 175 C for 15 minutes. Let cool and cut into squares.



Jordnötssmör och Syltrutor

botten och smul
1 lin-ägg (1 msk malda linfrön + 2 msk vatten)
2 dl havremjöl (gf)
3/4 dl kokossocker
3 msk kokosolja
3 msk jordnötssmör

fyllning
sockerfri hallonsylt
jordnötssmör

Blanda alla ingredienser i en skål. Tryck 2/3 av blandningen i en ugnsform klädd med bakplåtspapper. Bred på sylt och klickar av jordnötssmör. Strö resterande havreblandningen på fyllningen. Grädda i 175 C under 15 minuter. Låt svalna och skär i rutor.