Simple and delicious! You may well take use of the seeds and roast them in the oven, so you have a good snack for later.
butternut squash
oil
salt
pepper
Peel
the butternut squash and slice into thin sticks. Put the sticks on a parchment
paper lined sheet and drizzle on some olive oil and season with salt and
pepper. Bake at 200 C degrees for about 25 minutes.
Butternut
Squash Pommes
butternut squash
olja
salt
peppar
Skala
squashen och skiva den i tunna stavar. Lägg dem på en bakplåtspappersklädd plåt
och ringla olivolja på stavarna och krydda med salt och peppar. Grädda i 200 C
grader i ca 25 minuter.
18 Comments
Det där såg riktigt gott ut! Om jag hittar det i affären måste jag testa ikväll. Tack för tipset!
ReplyDeleteTack Erika. Hoppas du hittar.
DeleteSåg ju jättegott ut
ReplyDeleteTack Cissi :)
DeleteÅh, detta är helt klart någto för mig! Att inte tanken slagit mig tidigare att man kan göra pumpa-pommes. Genialt ju!
ReplyDeleteHa en fin helg!
Ja, pumpa kan används till mycket gott :) Önskar dig en fin helg också.
DeleteJag både bakar och lagar mycket med butternutsquash, så gott! Älskar speciellt att ugnsrosta dom ;)
ReplyDeleteJa, det blir så gott med den i både söta som saltiga rätter.
DeleteHar precis tänkt prova butternut squash, då jag inte kan minnas att jag ätit det innan.. Det ser ju himla gott ut i alla fall! :)
ReplyDeleteJa, den skall du testa. Så gott!
DeleteSå gott! Det här måste jag testa! :)
ReplyDeleteHa en fin kväll!
Kram kram
//Lana
Ja, det är så gott! Kram
DeleteJag gillar ugnsrostad sötpotais. Gottgott:)
ReplyDeleteHoppas du haft en fin lördag! Kram vännen
Sv; Tack för din gulliga hälsning på min födelsedag! jag blev så glad:)
Ja, det är så gott. Tack fina du, kram!
DeleteDet här är en tio-poängare tillsammans med lite karibisk majonnäs, jag älskar butternut squash!
ReplyDeleteDet där ser så himla gott ut....måste kanske köpa mig en pumpa!
ReplyDeletetack för tipset att även rosta fröna i ugn! med olivolja och salt blev det ett perfekt efter-middagen-snacks!!
ReplyDeleteHur får jag dom krispiga?
ReplyDelete