De här är en aning nyttigare version av muffins! Passar bra till eftermiddagskaffet eller varför inte till frukost! De har en grövre konsistens som jag gillar.

These are a healthier version of muffins! Good to have with your afternoon coffee or why not for breakfast! They have a coarser texture, which I like.



Lemon-Chia Muffins
8pcs

2 tbsp chia seed
0,5 dl lemon juice
1 dl soy milk
1 dl coconut oil
1,5 dl brown sugar
2,5 dl whole wheat flour
1 dl almond meal
1 tsp baking powder
1/4 tsp baking soda
1/4 tsp salt

Combine the chia seeds, lemon juice and milk. Let stand for 15 minutes.
Stir together the coconut oil and brown sugar until smooth. Slowly add the chia seed mixture and blend well. Add the dry ingredients and stir. Fill muffin cups with the batter and bake at 175°C for 15 minutes.



Citron-Chia Muffins
8st

2 msk chia frön
0,5 dl citronsaft
1 dl sojamjölk
1 dl kokosolja
1,5 dl farinsocker
2,5 dl fullkornsmjöl
1 dl mandelmjöl
1 tsk bakpulver
1/4 tsk bakpulver
1/4 tsk salt

Kombinera chia frön, citronsaft och mjölk. Låt stå 15 minuter.
Rör ihop kokosolja och farinsocker tills smidigt. Tillsätt långsamt chiafrö-blandningen och blanda väl. Lägg i de torra ingredienserna och rör om. Fyll muffinsformar med smeten och grädda i 175 ° C i 15 minuter.