En av våra midsommardesserter var denna mint chokladpudding. Krämig och med en djup smak av mint. Den är god både kall som varm, med vispad grädde eller vaniljglass. Dessutom är den väldigt enkel att tillreda.

One of our midsummer desserts was this mint chocolate pudding. Creamy and with a deep flavor of mint. It is good eaten both cold or warm, with whipped cream or vanilla ice cream. Furthermore, it is very easy to prepare.


Mint-Chokladpudding

8 dl mjölk
4 msk potatismjöl
0,5 dl  kakaopulver
1 dl socker
10-12 st after eight choklad
1,5 tsk vaniljsocker

Blanda mjölk, potatismjöl, socker, kakao och choklad i en kastrull. Värm, under ständig omrörning. Låt koka i 2-3 min. Tillsätt vaniljsocker. Låt svalna och servera med grädde/vaniljglass/bär. 

 

Mint-Chocolate Pudding

8 dl of milk
4 tbsp potato flour
0,5 dl cocoa powder
1 dl sugar
10-12 pc after eight chocolate
1,5 tsp vanilla sugar

Mix milk, potato flour, sugar, cocoa and chocolate in a saucepan. Heat, stirring constantly. Boil for 2-3 minutes. Add the vanilla sugar. Let cool and serve with cream / ice cream / berries.