Toffeegrottor
10 st
65 g smör, rumsvarmt
2,5 msk ljust farinsocker
1 1/4 dl vetemjöl
2 msk marsanpulver
1/4 tsk bakpulver
Fyllning
toffeepasta
Värm ugnen till 175 grader. Blanda smör och socker fluffigt. Tillsätt de torra ingredienserna och blanda till en slät deg. Forma degen till bollar och lägg i minimuffinsformar eller i minimuffinsplåt. Gör en grop i varje och fyll med toffeepasta. Grädda i ca 15 minuter. Låt svalna helt.
Toffee Cookies Cups
10 pieces
65 g butter, room temperature
2.5 tbsp light brown sugar
1 1/4 dl wheat flour
2 tbsp marsan powder
1/4 tsp baking powder
Filling
toffee spread
Heat the oven to 175 degrees. Mix butter and sugar fluffy. Add the dry ingredients and mix to a smooth dough. Shape the dough into balls and place in mini muffin tins. Make a well in each and fill with toffee spread. Bake for about 15 minutes. Allow to cool completely.
0 Comments