Grönsakswok
500 g wokgrönsaker
1 vitlöksklyfta, finhackad
1,5 dl buljong
1 tsk maizena
0,5 tsk ingefärapulver
sesamolja, efter smak
sojasås, efter smak
Stek grönsakerna och vitlöken mjuka i en wokpanna med olja. Blanda varm buljong med maizena slät och blanda i grönsakerna tillsammans med sesamolja och sojasås. Låt sjuda i 5 minuter. Smaka av och krydda ev. mera. Blanda i nudlar eller servera med ris.
Vegetable Stir Fry
500 g wok vegetables
1 garlic clove, finely chopped
1.5 dl broth
1 tsp cornstarch
0.5 tsp ginger powder
sesame oil, to taste
soy sauce, to taste
Fry the vegetables and garlic until soft in a wok with oil. Mix warm broth with maizena smooth and add to the vegetables together with sesame oil and soy sauce. Let simmer for 5 minutes. Taste and season if necessary more. Add noodles to the vegetables or serve with rice.
1 Comments
Så gott med frästa grönsaker. Jag önskar dig en fin dag!
ReplyDelete