Kexmuffins med en fyllning av krämig dumlegodis, med smak av banan. Barsligt goda! Att äta dem varma med en kula vaniljglass är så gott! 

Cookie muffins with a filling of creamy dumle candy, with the taste of banana. Terribly good! Eating them warm with a scoop of vanilla ice cream is so delicious! 


Banana Dumle Cookie Cups

approx. 10 


40 g butter, melted

3/4 dl light brown sugar

1 small egg

1/4 tsp vanilla extract

1.5-1 3/4 dl plain flour

1 tsp cornflour

1/4 tsp bicarbonate of soda

one pinch of salt

banana dumle candies, divided into two


Preheat the oven to 175 C degrees. Stir together butter and sugar. Add in the egg and the vanilla, and stir until smooth. Add in the dry Ingredients and mix. Roll the dough into balls and press a candy in it and seal with the dough. Bake in the oven for 12-14 minutes.



Banan Dumle Kexmuffins

ca 10 st


40 g smör, smält

3/4 dl ljust farinsocker

1 litet ägg

1/4 tsk vaniljextrakt

1,5-1 3/4 dl vetemjöl

1 tsk majsmjöl

1/4 tsk bikarbonat

en nypa salt

banan dumle godis, delade


Värm ugnen till 175 C grader. Rör ihop smör och socker. Tillsätt ägget och vaniljen och rör tills det är slätt. Tillsätt de torra ingredienserna och blanda. Rulla degen till bollar och tryck ut en godis i varje och förslut med degen. Grädda i ugnen i 12-14 minuter.