Dessa godbitar smakar mycket jordnötssmör och är inte så söta, då jag använt mig av naturell jordnötssmör. Vill du ha en sötare ostkaka tillsätt lite sötning, som t.ex florsocker. Jag lade mina i frysen innan servering. Fryser man dem längre än en timme, är det bra att ta dem ca 15 minuter ur frysen innan servering.  

These treats really taste a lot of peanut butter and are not so sweet, as I used natural peanut butter. If you want a sweeter cheesecake, add a little sweetener, such as icing sugar. I put mine in the freezer before serving. If you freeze them for more than an hour, it is a good idea to take them out of the freezer for about 15 minutes before serving.


Mini Jordnötssmör Ostkakor

4 små


30 g digestivekex

2 tsk jordnötssmör


Fyllning:

0,5 dl vispgrädde

50 g färskost 

0,5 dl jordnötssmör

sötning, valbart


Blanda digestivekex med jordnötssmör. Tryck smulet i fyra små silikonmuffinsformar. Ställ i kylen medan du gör fyllningen. Vispa grädden och blanda i färskost och jordnötssmör. Häll fyllningen i formarna. Ställ i frysen 1 h innan servering. 



Mini Peanut Butter Cheesecakes

4 small


30 g digestive biscuits

2 tsp peanut butter


Filling:

0.5 dl whipping cream

50 g cream cheese

0.5 dl peanut butter

sweetener, optional


Stir together digestive biscuits with peanut butter. Press the crumbs into four small silicone muffin cups. Place in the fridge while you make the filling. Whip the cream and mix in the cream cheese and peanut butter. Pour the filling into the muffin cups. Place in the freezer for 1 hour before serving.