Gillar du kladdiga bakverk? Jag gör det och den här kakan med hallon och vitchoklad blev jättegod. Jag gillar den söta smaken tillsammans med syrliga hallon. Vill man inte ha kakan kladdig då är det bara att grädda den en lite längre tid. 

Do you like sticky cakes? I do it and this cake with raspberry and white chocolate became very good. I like the sweet flavor along with tart raspberries. If you do not want the cake sticky then just bake it for a slightly longer time.


Raspberry White Chocolate Squares
16 small or 8 larger pieces

120 g butter
120 g white chocolate, chopped
2.5 dl coconut sugar
2 large egg
2 1/4 dl wheat flour
raspberries
white chocolate, chopped

Preheat the oven to 175 C. Line a square baking pan, 20 cm x 20 cm, with parchment paper. Melt butter and chocolate. Add the sugar and stir. Add the eggs and stir. Then add the flour. Pour the batter into the prepared pan. Top with raspberries and chopped white chocolate,. Bake for about 15-20 minutes. Let cool completely and then cut into squares.


Hallon Vit Chokladrutor
16 små eller 8 större bitar

120 g smör
120 g vit choklad, hackad
2,5 dl kokossocker
2 stora ägg
2 1/4 dl vetemjöl
hallon
vit choklad, hackad

Värm ugnen till 175 C. Klä en fyrkantig bakform, 20 cm x 20 cm, med bakplåtspapper. Smält smör och choklad. Tillsätt socker och rör om. Tillsätt äggen och rör om. Blanda sedan i mjöl. Häll smeten i formen. Toppa med halon och hackad vit choklad. Baka i ca 15-20 minuter. Låt kakan svalna och skär sedan i bitar.