Do you like sticky cakes? I do it and this cake with raspberry and white chocolate became very good. I like the sweet flavor along with tart raspberries. If you do not want the cake sticky then just bake it for a slightly longer time.
16 small or 8 larger pieces
120 g butter
120 g white chocolate, chopped
2.5 dl coconut sugar
2 large egg
2 1/4 dl wheat flour
raspberries
white chocolate, chopped
Preheat the oven to 175 C. Line a square baking pan, 20 cm x 20 cm, with parchment paper. Melt butter and chocolate. Add the sugar and stir. Add the eggs and stir. Then add the flour. Pour the batter into the prepared pan. Top with raspberries and chopped white chocolate,. Bake for about 15-20 minutes. Let cool completely and then cut into squares.
Hallon Vit Chokladrutor
16 små eller 8 större bitar
120 g smör
120 g vit choklad, hackad
2,5 dl kokossocker
2 stora ägg
2 1/4 dl vetemjöl
hallon
vit choklad, hackad
Värm ugnen till 175 C. Klä en fyrkantig bakform, 20 cm x 20 cm, med bakplåtspapper. Smält smör och choklad. Tillsätt socker och rör om. Tillsätt äggen och rör om. Blanda sedan i mjöl. Häll smeten i formen. Toppa med halon och hackad vit choklad. Baka i ca 15-20 minuter. Låt kakan svalna och skär sedan i bitar.
6 Comments
Den ser väldigt läcker ut!
ReplyDeleteTack snälla du!
DeleteJag älskar kladdiga kakor och jag älskar syrlighet så att det låter som en kaka för mig!
ReplyDeleteKram Jenny
Tack Jenny, det här är en mycket god kaka!
DeleteMums så gott:) Vit choklad och hallon, vilken härlig kombination:) Ha en bra veckoslut Katarina:)
ReplyDeleteJa, en kombo som är mycket god! Tack detsamma Jael!
Delete