This was an experiment that was successful. The quorn fillet is tasteless, so it's important to season properly. Pesto, which I used, gives a lot of flavor and I even used a tasty cheese. Thumbs up for this dish.
Quornfilé med Pesto, Ost och Zucchini
quornfilé
pesto
skivad ost
zucchini
Skiva zucchinin tunt med en mandolin. Bre pesto på quornfiléerna och lägg på en ostskiva. Linda zucchiniskivor runt quornfiléerna. Stek dem i en stekpanna tills zucchinin fått färg och quornfiléerna är varma.
Quorn fillet with Pesto, Cheese and Zucchini
quorn fillet
pesto
sliced cheese
zucchini
2 Comments
Ser mycket gott ut:) Så synd att vi i Tel Aviv, som är en av ärldens mest veganvänliga städer, och har mera veganer i proportion än i andra städer, inte hittar quorn (fast allt annat nog;D)
ReplyDeleteTack! Ja, visst är det konstigt. Hoppas det kommer dit snart också.
Delete