Jag hade en påse med blandade grönsaker i frysen som jag använde till den här såsen. Men det går bra med olika färska grönsaker också. Jag serverade såsen med kokt quinoa, men du kan även använda såsen som fyllning i pita eller tortilla. 

I had a bag of mixed vegetables in the freezer that I used for this sauce. But it's okay with different fresh vegetables too. I served the sauce with cooked quinoa, but you can also use the sauce as filling in pita or tortilla.


Bönsås

200 g blandade grönsaker
3 dl blandade bönor
2 dl tomatsås
2 msk färskost, vitlök & örter
salt
svartpeppar

Stek grönsakerna i kokosolja i en stekpanna. Tillsätt bönor, tomatsås och färskost. Låt sjuda 15 minuter. Tillsätt mera tomatsås om en lösare sås önskas. Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt quinoa. 



Bean Sauce

200 g mixed vegetables
3 dl mixed beans
2 dl tomato sauce
2 tbsp cream cheese, garlic & herbs
salt
black pepper

Fry the vegetables in coconut oil in a frying pan. Add beans, tomato sauce and cream cheese. Allow to simmer for 15 minutes. Add more tomato sauce if a looser sauce is desired. Season with salt and pepper. Serve with cooked quinoa.