Nu till dagens recept, de här biffarna går snabbt att blanda ihop och man kan variera smaksättning enligt tycke. Jag har gjort liknande biffar här och här, men då tillsatt grönsaker och jordnötssmör.
What a nice May Day we got, it was sunny and warm. I am so happy and look forward to this week, because the weather is going to be sunny and the temperature will be as warm as 23 degrees, hurray. Summer is on this way!
Now on to today's recipe, these patties are quick to make and you can vary the seasoning according to taste. I have done similar patties here and here, but added vegetables and peanut butter.
Tofu Pesto Patties
200 g firm tofu
1 small red onion
1-2 tbsp pesto
0.5 tbsp soy sauce
1 tsp psyllium husks
salt
black pepper
Mix all the ingredients with a hand blender. Preheat the oven to 200 ° C. Put baking paper on a baking sheet and oil it lightly. Shape the tofu mixture into 2-4 patties and place them on the baking sheet and bake until golden brown, about 20-30 minutes.
200 g fast tofu
1 liten rödlök, tärnad
1-2 msk pesto
0,5 msk sojasås
1 tsp psylliumhusk
salt
svartpeppar
Mixa alla ingredienser med en stavmixer. Värm ugnen till 200 ° C. Lägg bakplåtspapper på en plåt och olja den lätt. Forma tofublandningen till 2-4 biffar och lägg dem på bakplåten och grädda tills de är gyllenbruna, ca. 20-30 minuter.
Mixa alla ingredienser med en stavmixer. Värm ugnen till 200 ° C. Lägg bakplåtspapper på en plåt och olja den lätt. Forma tofublandningen till 2-4 biffar och lägg dem på bakplåten och grädda tills de är gyllenbruna, ca. 20-30 minuter.
6 Comments
Mums, här är det 20 c graderidag kram Diana
ReplyDeleteHärligt, njut! Kram
DeleteJa, nu vill vi ha värme och sol! Goda vegbiffar!
ReplyDeleteJa, det vill vi verkligen :) Tack!
DeleteInte dumt med sådan härlig värme! Här verkar det också som att vi äntligen fått hit våren på allvar, så skönt!
ReplyDeleteHa en fin vecka,
kramar
Skönt med värme och sol. Kram
Delete