A tasty sauce with red curry paste. I took a teaspoon of the paste, but if you want a hotter sauce you may well take more. But taste the sauce as you make it and add more if you like.
Red Curry Tofu
1 tsp coconut oil
1-2 tsp red curry paste
150-200 g chopped vegetables (zucchini, cherry tomatoes, bell pepper)
300 g tofu, diced
about 2 dl coconut cream or coconut milk
salt
pepper
almond flour, if needed to make the sauce thicker
Heat a skillet with coconut oil. Add the curry paste and chopped vegetables and fry for a couple of minutes. Add tofu and coconut cream and let simmer for 10 minutes. Season to taste. Serve with quinoa, rice or zucchini noodles.
Röd Curry Tofu
1 tsk kokosnötolja
1-2 tsk röd currypasta
150-200 g grönsaker hackade (zucchini, körsbärstomater , paprika)
300 g tofu, tärnad
ca 2 dl kokosgrädde eller -mjölk
salt
peppar
mandelmjöl, om det behövs för att göra såsen tjockare
Hetta upp en stekpanna med kokosolja. Tillsätt currypastan och hackade grönsakerna och stek i ett par minuter. Lägg i tofu och kokosgrädde och låt sjuda i 10 minuter. Krydda. Servera med quinoa, ris eller zucchininudlar.
2 Comments
Just sånt jag tycker om:)
ReplyDeleteJag med :)
Delete