When I made these balls, I tried also to bake them in the oven. Thy turned out really nice.. But if I must choose, I like them more unbaked.
Oat Almond Chocolate Cookies
14 pcs small
2 tbsp coconut oil
1,5 dl rolled oats
0,5 dl date syrup or other liquid sweetener
0,5 dl almond butter
2 tbsp cacao powder
pinch of salt
vanilla, optional
Mix all the ingredients in a bowl until combined. Shape into
balls and flatten them slightly. Put the cookies on a baking sheet lined with
parchment paper. Bake at 175 C for 12-15 minutes.
Havre-Mandel-Choklad Cookies
2 msk kokosolja
1,5 dl havregryn
0,5 dl dadelsirap eller annat flytande sötningsmedel
0,5 dl mandelsmör
2 msk kakaopulver
nypa salt
vanilj, valbart
Blanda alla ingredienser i en skål tills slät.
Forma till bollar och platta till dem något. Placera kakorna på en plåt klädd
med bakplåtspapper. Grädda i 175 C i 12-15 minuter.
12 Comments
Jag testade att baka liknande kakor, men tyckte att de blev torra efter de varit i ugnen. Jag håller med dig, godare ogräddade.
ReplyDeleteDessa blev inte torra, men jag föredrar dem ändå ogräddade.
DeleteSer jättegoda ut!
ReplyDeletewww.healthymaja.devote.se
Tack snälla!
DeleteNu blev jag fika sugen:)
ReplyDeleteTack Milla !
DeleteDe här kakorna måste testas, blir det till nästa helg! :)
ReplyDeleteKram
//Lana
Tack Lana! Kram
DeleteDelicious cookies! That is such a great combination of flavors and ingredients.
ReplyDeleteCheers,
Rosa
Thank you Rosa!
DeleteMmmm, ljuvligt goda de ser ut vännen! Kram! :)
ReplyDeleteTack fina du! Kram
Delete