Kom ihåg att delta i NuNaturals Stevia-tävlingen här.
The idea for these comes from a restaurant in Singapore. They are easy to make, very good and especially great to serve if you have guests over. Ideal as a starter or why not make them bigger, so they are suitable for lunch or dinner.
Remember to participate in the NuNaturals Stevia products giveaway here.
baguette
mozzarella
rosemary
olive oil
lemon zest
Cut the baguette into slices and brush the slices with oil. Cut the mozzarella into slices and put cheese slices between three slices of bread. Thread a rosemary sprig through the bread and the cheese. Grate the lemon zest over. Season with salt if you want. Place the skewers in a baking dish and bake at 200 degrees about 10-15 minutes.
baguette
mozarella
rosmarin
olivolja
citron zest
Skär baguetten i skivor och pensla skivorna med olja. Skär mozzarellan i skivor och lägg ostskivorna mellan tre brödskivor. Trä en rosmarinkvist genom brödet och osten. Riv citron zest över. Salta om du vill. Lägg brödspetten i en ugnsform och grädda i 200 grader ca 10-15 minuter.
35 Comments
Underbar idé! det är super trevligt sätt att göra brödet extra läckra. Mums jeg kan nästan känna lukten av bröd och rosmarin. tack för idén och har en härlig torsdag! kram :-)
ReplyDeleteI can almost smell the rosemary... :)
ReplyDeleteMe too.:)
DeleteYou sure have a good vegetarian life.:-).
ReplyDeleteThank you, it's really delicious :)
DeleteHerre Gud, människa, så gott! Gaaah!
ReplyDeleteTACK :)
DeleteMaistuis!:)
ReplyDeleteKiitos :)
DeleteVilken rolig idé att servera baguette! Låter så gott med mozarella! Mums!
ReplyDeleteHa en toppen dag!
Kramar!
//Lana
Ja, det här är gott och lite snyggare att göra på detta viset! Kram
Deleteoh det såg väldigt gott ut! Älskar ost
ReplyDeleteTack Rebecca. Ja, ost är så gott!
DeleteNäyttääpä herkulliselta!:)
ReplyDeleteKiitos :)
DeleteSå fina! Och jag är ju en sån som alltid tycker att det enkla är det godaste - det här verkar vara just en sån superidé!
ReplyDeleteTack Sonja! Ja, i detta fall är det mycket enkelt och jättegott :)
DeleteVi har alltid mozzarella på lager i frysen hemma, det är verkligen så användbart och framför allt gottigt! Detta var ju ett kul sätt att servera både baguette och maozzarellaost på.
ReplyDeleteKram
Ja, mozzarella är gott till mycket! Tack och kram!
DeleteSå gott, Jamie Oliver trär också på rosmarinkvistar... ser så gott ut!
ReplyDeleteTack! Ah, det visste jag inte om Jamie :)
DeleteHan är en man med många talanger ;)
DeleteUnderbara fotografier, ser oerhört gott och inbjudande ut!!!
ReplyDeleteTack Carina!
DeleteDet vill jag prova, låter jättegott!
ReplyDeleteTack! Ja, de är mycket goda!
DeleteMen åh vad jag blir sugen! Och plötsligt fick jag ett minne tillbaka från när jag var i Singapore och åt en bulle fylld med tonfisk. :-)
ReplyDeleteJa, sådan bullar finns det mycket av här :)
DeleteNäyttääpä ihanan herkulliselta! :)
ReplyDeleteKiitos!
DeleteOj vad fina!
ReplyDeleteLena från make a head food
Tack Lena!
DeleteSå enkelt och så gott!
ReplyDeleteSå fiffigt! Lite som man gjorde med falukorven på 80-talet - ost och tomat mellan korvskivorna (som inte var skurna hela vägen rakt igenom utan höll fortfarande ihop till en hel korv).
ReplyDeleteTack :)
Delete