Dulche de leche och macadamianötter passar otroligt bra ihop. Denna gång i en muffins!

Dulche de leche and macadamia nuts goes incredibly well together. This time in a muffin!


Macadamia-Caramel Cupcakes

200 g flour
2 tsp baking powder
110 g caster sugar
125 g macadamia nuts, chopped
180 ml milk
80 ml sunflower oil
1 egg

topping
dulche de leche
macadamia nuts, chopped

Preheat the oven to 200C. Place 12 paper cases in a 12-hole muffin tin. Mix flour, baking powder and sugar together. Then add the milk, oil, egg and chopped nuts. Stir until just combined. Spoon the mixture into the cases and bake for around 20 minutes. Let cool completely. Decorate with dulche de leche and chopped macadamia nuts.


Makadamianötter Caramel Cupcakes

200 g mjöl
2 tsk bakpulver
110 g strösocker
125 g macadamianötter, hackade
180 ml ​​mjölk
80 ml ​​solrosolja
1 ägg

fyllning
dulche de leche
macadamianötter, hackade

Värm ugnen till 200C. Placera 12 pappersformar i en 12-håls muffinsplåt. Blanda mjöl, bakpulver och socker tillsammans. Tillsätt sedan mjölk, olja, ägg och hackade nötter. Rör om tills bara kombinerat. Fördela smeten i formarna och grädda cirka 20 minuter. Låt svalna helt. Dekorera med dulche de leche och hackade macadamianötter.