Sista receptet på hallon denna vecka är cookies med hallon och vit choklad! Mycket goda! De innehåller dessutom kondenserad mjölk.

The last recipe for raspberry week are cookies with raspberry and white chocolate! Very yummy sweet cookies! They also contain condensed milk.


Raspberry and White Chocolate Cookies

225 g butter, softened
225 g caster sugar
170 g condensed milk
350 g flour
1 tsp baking powder
150 g white chocolate, chopped
175 g raspberries

Preheat the oven to 180 C. Cream the butter and sugar until pale, and then stir in the condensed milk. Add the flour and the baking powder, then work into a soft dough with your hands. Mix in the chocolate. Take a small handful of dough and flatten with your fingers. Place 2-3 raspberries into the centre of the cookie. Place onto parchment lined baking trays, spacing well apart and bake for about 15 minutes or until golden brown at the edges, but still a little soft. Leave to cool.


Hallon och vit choklad Cookies

225 g smör, mjukt
225 g strösocker
170 g kondenserad mjölk
350 g mjöl
1 tsk bakpulver
150 g vit choklad, hackad
175 g hallon

Värm ugnen till 180 C. Vispa smör och socker tills ljust och rör sedan i kondenserad mjölk. Tillsätt mjöl och bakpulver, arbeta till en mjuk deg med händerna. Blanda i choklad. Ta en liten handfull av degen och platta med fingrarna. Placera 2-3 hallon i mitten av kakan. Lägg kakorna på en bakplåtspappersklädd plåt och grädda i ca 15 minuter eller tills gyllenbruna, men fortfarande lite mjuka. Låt svalna.