Rucola-Fetaspiral
2 dl vetemjöl
1 dl bovete
1,5 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
1,5 dl riven ost, stark
1 dl gräddfil
0,4 dl olja
riven ost
Blanda de torra ingredienserna
och osten i en skål. Rör ner gräddfil och olja, blanda. Kavla degen till en
tunn platta och bred på fyllningen. Rulla ihop och skär i 1 cm tjocka skivor.
Strö på riven ost och grädda i 225 grader 10-15 minuter.
Arugula-Feta Swirls
2 dl wheat flour
1 dl buckwheat
1,5 tsp baking powder
0,5 tsp salt
1,5 dl grated cheese, strong
1 dl sour cream
0,4 dl oil
grated cheese
Mix the dry ingredients and cheese in a bowl. Stir in
sour cream and oil, mix. Roll dough into a thin plate and spread on the mixture.
Roll up and cut into 1 cm thick slices. Sprinkle with grated cheese and bake at
225 degrees 10-15 minutes.
19 Comments
Är detta tänkt som lite förrättssnacks, eller hur skulle du serverad dem?
ReplyDeleteKram Malin
Malin: Jag skulle servera dessa som tilltugg vid party med en drink eller som picknickmat, kvällsbit med sallad...Kram
ReplyDeleteåh detta måste prövas på,älskar ruccola och ost på toppen kan jag inte säga nej till dessa,mums.
ReplyDeleteRoligt om du gillar dem!
DeleteIt looks pretty & delicious.
ReplyDeleteMed ruccola och feta är det svårt att misslyckas, superkombo!
ReplyDeleteStämmer :)
DeleteVad gott det såg ut!!
ReplyDeleteTack :)
DeleteDet här ser ut att vara de perfekta tilltuggen på partyt! Låter supergoda!
ReplyDeleteJa, ett lämpligt tilltugg! Tack!
DeleteLåter som en riktigt god kombination ruccola+feta...mmmm!
ReplyDelete//V
Tack, ja en god kombination!
DeleteKanon, vi vet precis när vi ska servera dessa, vilket kanontips som vi tackar för!
ReplyDeleteSuper! Roligt om ni har användning av det!
DeleteArugula, buckwheat, those are my favorite things! Sounds really delicious!
ReplyDeleteOj, vilken dröm! Jag som är svag för tilltugg av alla dess slag :=)
ReplyDeleteTack :)
DeleteSer supersmarrigt ut wow! Vill smaka på dom, jag kommer :)
ReplyDelete