Det här är en dessert som går snabbt att laga! Du kan använda både färska eller frysta bär. Gott att äta ljummen med vaniljglass.
This dessert you can make really quick! You can use either fresh or frozen berries. Good to eat warm with vanilla ice cream.
Bär-smulpaj
3 dl bär
2 dl vetemjöl
1 dl havregryn
½ dl strösocker
1 msk vaniljsocker
120g kallt smör
Blanda mjöl, havregryn och socker i en
bunke och finfördela smöret i mjölet med fingertopparna och nyp ihop till en
smulig massa. Lägg bären i en ugnfast form och strö över smuldegen. Grädda i
200 grader ca 20 minuter.
Berry Cobbler
3 dl berries
2 dl flour
1 dl oatmeal
0,5 dl sugar
0,5 tbsp vanilla sugar
120g cold butter
6 Comments
Så gott
ReplyDeleteCupcakesfluffan: :)
ReplyDeleteÄlskar smulpaj. och visst är det smidigt att svänga ihop.
ReplyDeleteRemsan: Ja, precis!
ReplyDeleteMmmm...ska också ta och göra blåbärs paj,ser så gott ut.
ReplyDeleteSmulansbakblogg: Ja, gott blir det :)
ReplyDelete