Idag är det min födelsedag! Jag firar med en chiffon-vanilj-körsbärstårta och en resa till Malesien!
Födelsedagstårta
körsbärssylt
vaniljkräm
körsbär
Dela chiffon kakan i två delar. Bred på den ena halvan
sylt och vaniljkräm och lägg på den andra delen. Överst vaniljkräm och körsbär.
Birthday Cake
cherry jam
vanilla custard
cherries
Divide chiffon cake in two. Spread on one half jam and
vanilla custard and put on the other half. Top with vanilla custard and
cherries.
13 Comments
Grattis på födelsedagen! Tårtan ser god ut, och trevlig resa. :-)
ReplyDeleteGrattis på födelsedagen. Det ser ut som en mycket god födelsedagstårta. Ha en trevlig dag och resa!
ReplyDeleteBeautiful chiffon cake. Love the cherry flavour. A trip to Malaysia? Enjoy and eat lots.
ReplyDeleteStort grattis! Ser jättegod ut :) Trevlig födelsedagsresa!
ReplyDeleteGrattis på födelsedagen! Ha en underbar dag! :)
ReplyDeleteHurra hurra hurra hurra!
ReplyDeleteStoooort grattis på födelsedagen :-D
ReplyDelete/ Jenny
vilken tjusig en! och grattis på födelsedagen!
ReplyDeleteHappy belated birthday! What a wonderful cake to celebrate with!
ReplyDeleteDet gick inte att lägga in någon kommentar på körsbärsglassen med yoghurt och rom så jag skriver här istället. Det låter supergott med körsbär i. Trevlig helg!
ReplyDeleteMåste bara fråga en sak. Använder du något fotobord eller liknande. Dina bilder blir så fina. Jag har funderat på att köpa någon fotobakgrund (som man kan ha under och bakom det man fotograferar, så att bilderna blir renare. Gillar dina foton. Jag fotar också med en Canonkamera (EOS 1 Mark II) och försöker lära mig ta bra bilder. Har du några tips på vad du brukar tänka på när du fotar mat/bak?
ReplyDeleteÅh, det låter som ett födelsedagsfirande helt i vår smak... Malaysia - så härligt!
ReplyDeleteEtt stort GRATTIS i efterskott och hopas du får en underbar resa!
Kram,
Tack till er alla :)
ReplyDeleteThanks to all of you :)