Fylld tomat
Skölj tomaterna och skär av toppen på dem. Gröp ur tomaten och
använd det i fyllningen.
Fyllning
couscous
tomat
lök
kikärter
fetaost /getost / brie
kryddor enligt smak
Tillred couscousen enligt förpackningens anvisningar. Blanda i tomat,
lök, kikärter, ost och krydda enligt smak. Fyll tomaterna med fyllningen.
Överst kan man riva ost om man vill. På med locken och in i ugnen i 225
grader ca 15-20 minuter.
Stuffed Tomato
Rinse tomatoes and cut the top off them. Scoop out the
tomato and use it in the filling.
Filling
couscous
tomato
onion
chickpea
feta cheese / goat cheese / brie
season to taste
Prepare the couscous according to package directions. Mix in tomatoes,
onions, chickpeas, cheese and season to taste. Fill the tomatoes
with the filling. Top with grated cheese if you want. On with the vegetable
caps and into the oven at 225 degrees for 15-20 minutes.
6 Comments
Låter som en väldigt god fyllning!
ReplyDeleteMårtenssons kök: Tack!
ReplyDeleteStuffed tomatoes, capsicums and other veggies are always so tasty. I like what you've filled them with as well!
ReplyDeleteMaria, that's so true!
ReplyDeleteHyvännäköisiä!:) Kaikki kasvikset on hyviä myös täytettyinä.
ReplyDeletekmsu: Kiitos!
ReplyDelete