Kolakex med Choklad
ca 20 st
100 g smör, mjukt
1 dl ljust farinsocker
1 msk sirap
2,5 dl mjöl
0,5 tsk bakpulver
en nypa salt
Fazer pretzel choklad, hackad
Värm ugnen till 175 C. Blanda smör, socker och sirap. Tillsätt mjöl, bakpulver och salt, blanda till en deg. Ställ degen i kylen i 30 minuter. Forma degen till bollar och lägg dem på en bakplåt klädd med bakplåtspapper. Toppa med choklad. Grädda i ugnen i ca 10 minuter. Låt svalna.
Caramel Cookies with Chocolate
approx. 20 pcs
100 g butter, soft
1 dl light brown sugar
1 tbsp syrup
2.5 dl flour
0.5 tsp baking powder
a pinch of salt
Fazer pretzel chocolate, chopped
Heat the oven to 175 C. Mix butter, sugar and syrup. Add flour, baking powder and salt, stir to a dough. Put the dough in the fridge for 30 minutes. Shape the dough into balls and place them on a baking tray lined with baking paper. Top with chocolate. Bake in the oven for about 10 minutes. Let cool.
0 Comments