Jag hade kokta ägg hemma och funderade på vad jag kunde använda dem till. Äggsås är alltid gott, men jag ville testa något nytt. Så jag gjorde en röra på mosade ägg och majonnäs och använde som fyllning i paj. Blev det gott? Ja, absolut :) Jag glömde nästan att fota pajerna och denna är en minipaj som var den ända kvar när jag kom på att jag glömt att ta bilder på dem. Men på de andra pajerna hade jag även skivad tomat. Ha en fin dag!

I had boiled eggs at home and thought about what I could use them for. Egg sauce is always good, but I wanted to try something new. So I made a mixture of mashed eggs and mayonnaise and used it as a pie filling. Was it good? Yes, absolutely :) I almost forgot to take pictures of the pies and this is a mini pie that was the only one left when I realized I forgot to take pictures of them. But on the other pies I also had sliced ​​tomato. Have a nice day!


Ägg Mayo Pajer

4 små


löskokta ägg

majonnäs

salt


tomat

riven ost


Mosa äggen on blanda med majonnäs och salt. Gör pajbotten och fyll dem med fyllningen. Toppa med skivad tomat och riven ost. Grädda i 175 C i ca 15 minuter. 



Egg Mayo Pies


soft boiled eggs

mayonnaise

salt


tomato

grated cheese


Mash the eggs and mix with mayonnaise and salt. Make the pie base and fill them with the filling. Top with sliced ​​tomato and grated cheese. Bake at 175 C for about 15 minutes.