Drömglass! Jag gillar allt med rabarber, denna syrliga grönsak som gör mig så otroligt glad och smakar så gott. Den är så god i glass och i denna glass har jag blandat i raberberkompott och kex med smak av kardemumma. Mums!

Dream ice cream! I like everything with rhubarb, this tangy vegetable that makes me so incredibly happy and tastes so good. It is so good in ice cream and in this ice cream I have mixed in rhubarb compote and cookies with the flavor of cardamom. Yum!


Rabarber & Kardemummakexglass 


5 dl grädde

1 burk kondenserad mjölk

1 tsk vaniljpulver

rabarberkompott

kardemummakex, smulade


Vispa grädden tills mjuka toppar bildas. Häll i kondenserad mjölk och vanilj, rör runt tills blandat. Blanda i rabarberkompott och kexsmul. Häll blandningen i en form och ställ i frysen i 6 h eller över natten. Ta fram ur frysen 15 minuter innan servering.



Rhubarb & Cardamom Cookie Ice Cream 


5 dl cream

1 can of condensed milk

1 tsp vanilla

rhubarb compote

cardamom cookies, crumbs


Whip the cream until soft peaks form. Pour in condensed milk and vanilla, stir until mixed. Mix in the rhubarb compote and cookie crumbs. Pour the mixture into a tin and place in the freezer for 6 hours or overnight. Remove from the freezer 15 minutes before serving.