Dallasbullor, har du hört om dem? Jag tror att det är något som vi finländare känner till då det är Fazer som döpt dessa bullor till det. En bulla som har en fyllning på kvarg, smör och vaniljkrämspulver. Väldigt goda och jag tycker att man inte skall snåla på fyllningen. En bulla som kanske du vill baka till påsk? Perfekt då som nu :) Ha en fin dag!

Dallas buns, have you heard of them? I think it's something that we Finns are familiar with as Fazer named these buns to Dallas buns. A bun that has a filling of quark, butter and vanilla cream powder. Very delicious and I think you shouldn't skimp on the filling. A bun that you might want to bake for Easter? Perfect then and now :) Have a nice day!


Dallasbullor


Bulldeg på 5 dl vätska


Fyllning:

250 g kvarg

150 g smör, mjukt

1,5 dl socker

1 dl vaniljkrämspulver

1-2 tsk vaniljsocker


Vispa ihop alla ingredienser till fyllningen till en slät kräm. Kavla bulldegen till en rektangel och bred på fyllningen. Rulla ihop och skär i bitar. Lägg dem i en bakform bredvid varandra eller i enskilda formar. Grädda i 200 C i ca 15 minuter. 



Dallas Buns


Bun dough on 5 dl of liquid


Filling:

250 g quark

150 g butter, soft

1.5 dl sugar

1 dl vanilla cream powder

1-2 tsp vanilla sugar


Whisk together all the ingredients for the filling to a smooth mixture. Roll the bun dough into a rectangle and spread on the filling. Roll up and cut into pieces. Put them in a baking tin next to each other or in individual tins. Bake at 200 C for about 15 minutes.