
Dallasbullor
Bulldeg på 5 dl vätska
Fyllning:
250 g kvarg
150 g smör, mjukt
1,5 dl socker
1 dl vaniljkrämspulver
1-2 tsk vaniljsocker
Vispa ihop alla ingredienser till fyllningen till en slät kräm. Kavla bulldegen till en rektangel och bred på fyllningen. Rulla ihop och skär i bitar. Lägg dem i en bakform bredvid varandra eller i enskilda formar. Grädda i 200 C i ca 15 minuter.
Dallas Buns
Bun dough on 5 dl of liquid
Filling:
250 g quark
150 g butter, soft
1.5 dl sugar
1 dl vanilla cream powder
1-2 tsp vanilla sugar
Whisk together all the ingredients for the filling to a smooth mixture. Roll the bun dough into a rectangle and spread on the filling. Roll up and cut into pieces. Put them in a baking tin next to each other or in individual tins. Bake at 200 C for about 15 minutes.


2 Comments
Hej! Tack för inspirerande recept! Vaniljkrämspulvret, ska det vara det som skall kallröras eller det som skall kokas?
ReplyDeletejkn264ocwu
ReplyDeletegolden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet