Krämiga smulkakor med fyllning av nutella. Mums :) Du kan variera fyllning, jag kan tänka mig att nötsmör med sylt skulle vara en god kombo, lemoncurd, smält choklad... Ja, dessa kan man variera enligt tycke och smak. 

Creamy shortbread cakes with nutella filling. Yummy :) You can vary the filling, I can imagine that nut butter with jam would be a good combo, lemon curd, melted chocolate... Yes, these can be varied according to taste.


Nutella Crumble Cookies

6 pcs


75 g butter, softened

2 tbsp granulated sugar

2 tbsp powdered sugar

0.5 tsp vanilla extract

1 3/4 dl all-purpose flour

one pinch of salt

0.5 dl nutella


Preheat oven to 175C. Grease and flour a muffin tin or use silicone muffin cups.

Cream butter, sugars and vanilla extract together. Add in the flour and salt, and mix just until combined and crumbly. Press 2/3 of the dough in the muffin cups into the bottom and up the sides a little. Spoon nutella into the center of each cookie. Sprinkle each cookie with the remaining crumb dough. Bake for 15-20 minutes or until lightly browned.



Nutella Smulkakor

6 st


75 g smör, mjukt

2 msk strösocker

2 msk florsocker

0,5 tsk vaniljextrakt

1 3/4 dl vetemjöl

en nypa salt

0,5 dl nutella


Värm ugnen till 175C. Smörj och mjöla en muffinsplåt eller använd muffinsformar i silikon.

Rör ihop smör, socker och vaniljextrakt. Tillsätt mjöl och salt och blanda bara tills det är blandat och smuligt. Tryck ut 2/3 av degen i muffinsformarna i botten och lite uppåt på sidorna. Lägg i nutella i mitten av varje kaka. Smula på återstående deg. Grädda i 15-20 minuter eller tills de fått lite färg.