Muffins with Raspberry Jam & Almond
5 pcs
65 g butter, melted
1 egg
0.5 dl sugar
0.5 tbsp honey
1 1/4 dl flour
0.5 tsp baking powder
1/4 tsp almond extract
raspberry jam
Melt the butter and let it cool slightly. Whisk together the egg, sugar and honey. Add the flour, baking powder and almond extract. Lastly add the butter and stir until smooth. Divide the batter into 5 muffin cups and make a dwell in each and fill it with raspberry jam. Try to cover the raspberry jam with the batter. Bake at 175 C for 12 minutes.
Muffins med Hallonsylt & Mandel
5 st
65 g smör, smält
1 ägg
0,5 dl socker
0,5 msk honung
1 1/4 dl mjöl
0,5 tsk bakpulver
1/4tsk mandelextrakt
hallonsylt
Smält smöret och låt det svalna något. Vispa ihop ägg, socker och honung. Tillsätt mjöl, bakpulver och mandelextrakt. Tillsätt sist smöret och rör till en slät smet. Fördela smeten i 5 muffinsformar och gör en grop i varje och fyll den med hallonsylt. Försök att täcka hallonsylt med lite av smeten. Grädda i 175 C i 12 minuter.
0 Comments