"Körsbärssylten" jag köpte smakade otroligt gott i muffins och nu har jag använt dem i glass. Också så gott! Njut av dagen!

The "cherry jam" I bought tasted amazing in muffins and now I've used them in ice cream. Also so good! Enjoy your day!

Körsbär-Vaniljglass

 

5 dl vaniljgrädde

1 burk kondenserad mjölk

körsbär och sirap, efter smak (cherry spoon sweet) 


Vispa grädden tills mjuka toppar bildas. Häll i kondenserad mjölk och rör runt tills allt är blandat. Blanda i körsbär och sirap. Häll blandningen i en form och ställ i frysen i 6h eller över natten. Ta fram ur frysen 20 minuter innan servering.



Cherry Spoon Sweet Vanilla Ice Cream

 

5 dl vanilla heavy cream

1 can condensed milk

cherry spoon sweet, to taste


Whip the cream until soft peaks form. Add the condensed milk and stir until blended. Mix in the cherry spoon sweet. Pour the mixture into a mold and place in the freezer for 6 hours or overnight. Take out of the freezer 20 minutes before serving.