
Chocolate Cherry Muffins
50 g cherry spoon sweet
40 g waterJag har ätit
40 g butter
50 g wheat flour
80 g granulated sugar
35 g cocoa powder
0.5 tsp baking powder
one pinch of salt
1 egg
30 g dark chocolate, chopped
Preheat the oven to 175 C.
Heat the cherry sweet, water and butter in a saucepan until the butter melts. Let cool for 5 minutes. In a bowl, combine the flour, sugar, cocoa powder, baking powder and salt. Add the egg and stir. Then add the butter-cherry mixture. Add the chocolate and mix just enough to combine.Spoon the batter into 4 muffin cups and bake for 15-20 minutes. Remove from oven and allow to cool.
Choklad-Körsbärsmuffins
50 g körsbärssked söt (Grekisk delikatess, körsbär i sirap)
40 g vatten
40 g smör
50 g vetemjöl
80 g strösocker
35 g kakaopulver
0,5 tsk bakpulver
en nypa salt
1 ägg
30 g mörk choklad, hackad
Värm ugnen till 175 C.
Hetta upp körsbärssöt, vatten och smör i en kastrull tills smöret smält. Låt svalna i 5 minuter. I en skål, blanda mjöl, socker, kakaopulver, bakpulver och salt. Tillsätt ägget och rör om. Tillsätt sedan smör-körsbärsblandningen. Tillsätt chokladen och blanda precis så mycket att det går ihop. Häll smeten i 4 muffinsformar och grädda i 15-20 minuter. Ta ut från ugnen och låt svalna.
0 Comments