En krämig och god potatisgratäng med smak av tryffel. I denna har jag ingen grädde utan använder vegetarisk buljong och färskost och det blir så otroligt gott. Ha en fin dag!

A creamy and good potato gratin with a taste of truffles. In this I have no cream but use vegetarian broth and cream cheese and it becomes so incredibly good. Have a nice day!

Tryffel-Potatisgratäng


350 g potatis, skuren som pommes frites

0,5 dl hackad purjolök

1,5 dl grönsaksbuljong

100 g tryffelfärskost

salt

svartpeppar

riven tryffelost


Lägg potatis och purjolök i en ugnssäker form. Blanda buljong, färskost och kryddor i en skål och häll på potatisen. Toppa med riven ost. Grädda i 200 C i ca 40 minuter eller tills potatisen är mjuk. 



Truffle Potato Gratin


350 g potatoes, sliced like french fries

0,5 dl chopped leek

1.5 dl vegetarian broth

100 g truffle cream cheese

salt

black pepper

grated truffle cheese


Put sliced potato and leek in an ovenproof dish. Mix broth, cream cheese and spices in a bowl and pour on the potato. Top with grated cheese. Bake at 200 C for about 40 minutes or until the potatoes are soft.