Egg Roll Wrap
2 eggs
one dash of milk
salt
meatballs, vegetables...
tortilla
mayo
Whisk together the eggs, milk and salt. Heat a frying pan with butter and if using meatballs and veggies fry them for a minute then pour the egg mixture into the pan. Fry on medium heat until the eggs are almost set. Put the tortilla on top of the egg. Cook for 30-60 seconds, then, as soon as the egg has glued itself to the tortilla, flip over and cook on the other side just to warm it through for another 30 seconds. Take the pan off the heat and put the tortilla on a plate. Drizzle with mayo. Roll the whole thing and cut into two. Serve immediately.
Äggrulle-Wrap
2 ägg
en skvätt mjölk
salt
kötbullar, grönsaker...
tortilla
majonnäs
Vispa ihop ägg, mjölk och salt. Värm en stekpanna med smör och stek först köttbullar och grönsaker i en minute och häll sedan äggblandningen i pannan. Stek tills äggen nästan stelnat. Lägg tortillan ovanpå ägget. Stek i 30-60 sekunder, vänd på den och stek andra sidan bara för att värma upp den i ytterligare 30 sekunder. Lägg tortillan på en tallrik. Toppa med majonnäs. Rulla ihop och dela på mitten. Servera omedelbart.
2 Comments
Gott och matigt! Ha en fin måndag!
ReplyDeleteTack detsamma Erika :)
Delete