Tofu i sig är smaklöst, så när man tillagar den krävs det en hel del kryddor. Den här gången blandade jag i en lökchutney, som är väldigt smakrik och den passade perfekt med tofu. Hur brukar du krydda tofu?

Tofu itself is tasteless, so when cooking with it, it requires a lot of spices. This time I mixed in an onion chutney, which is very tasty and it went perfectly with tofu. How do you usually season tofu?

Tofubiffar med Lökchutney


250 g tofu

1,5 msk lökchutney, Potverdorie

1 tsk senap

1 tsk psylliumpulver

curry

salt

svartpeppar


Smula tofun för hand eller med en gaffel. Blanda i resterande ingredienser. Forma till biffar och grädda i 200 C graders ugn i 25 minuter. 



Tofu Patties with Onion Chutney


250 g tofu

1.5 tbsp onion chutney, Potverdorie

1 tsp mustard

1 tsp psyllium powder

curry

salt

black pepper


Crumble tofu by hand or with a fork. Mix in remaining ingredients. Shape into patties and bake in a 200 C oven for 25 minutes.